Nyílt napok a Damjanichban

  • Posted on: 18 October 2021
  • By: dfeva

Tisztelt Szülők! Kedves Nyolcadikos Tanulók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy középiskolánkban 2021. november 10-én és 11-ére szervezett nyílt napokat - a súlyosbodó járványügyi helyeztre való tekintettel- szűkebb keretek között szervezzük.

Mindkét nap reggelén 8:00 órától intézményvezetői tájékoztatón vehetnek részt, melyen bemutatjuk iskolánkat, gimnáziumi és technikumi képzéseinket, ismertetjük a felvételi eljárással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Diákönkormányzatunk képviselői megismertetik a résztvevőkkel a Damjanich diákéletének mindennapjait, rendezvényeinket, a szabadidő hasznos eltöltését szolgáló színes programjainkat. A bemutatók után természetesen lehetőség teremtünk arra is, hogy a látogatók feltehessék középiskolánkkal, képzéseinkkel kapcsolatos kérdéseiket.

A fórum után az eredeti elképzeléstől eltérően – védve a látogatók és saját diákjaink egészségét- nem kínálunk óralátogatási lehetőségeket, mivel az a tantermekben járványügyi szempontból aggályos zsúfoltságot eredményezne.

A nyílt napokon résztvevő általános iskolás tanulók, illetve kísérőik számára iskolánk teljes területén KÖTELEZŐ a szájat és orrot eltakaró maszk viselése!